La Mar

Wat is het heerlijk om bij zonsopgang in de haven van Agia Galini te lopen. De vissersboten zijn net terug en de zon beschijnt de Griekse Goden, het moment om heerlijk dromend op de kade te zitten en uit te kijken over de Libische Zee.

Dan op naar La Mar voor een Griekse koffie met een ontbijtje, maar dit is ook mijn favoriete plek na een rondrit door Kreta, want ze hebben de heerlijkste alcoholvrije cocktails. Hier boven zie je de Berry Sweet Heart, maar de Strawberry Colada is zeker één van mijn guilty pleasures.

Al moet ik zeggen dat op de avonden dat de gelebrembus niet meer van zijn plek af komt, ik ga voor een “Start Me Up”, op een koude avond de “Blue Blazzer” die warm geserveerd wordt (al krijg je het van de alcohol alleen al warm..), of wat dacht je van de “Lekker-Lekker” 🙂

La Mer

 La Mar – in de haven van Agia Galini