STEENGOEDWEEKEND

Er zijn een aantal dingen die je éénmaal in je leven gedaan moet hebben en je weet het nog niet, maar dit is er één van.

Boek met je vriendinnen, zussen, wandelgroep, eetclub, of waar je ook maar je gezelligheid/ geluk vandaan haalt, een weekend bij Carien en Sybe,

Op vrijdagavond staan ze klaar om je warm welkom te heten. Dan kun je een kamer en badkamer uitzoeken. En dan gaat het natuurlijk niet om de grote van de kamer, maar om welk beeld jij het mooiste vindt (ik verheug me al op die heerlijke Italiaan 😉 )

Daarna ga je brainstormen over wat je zaterdag gaat maken en zondag klaar hebt. (Ja echt dat lukt, er is niemand die je zo kan enthousiasmeren en helpen als Carien). Dan lekker slapen en de volgende dag onder het genot van een Brabants ontbijt weer op.

Dan gaat het grote kleifeest beginnen, met tussendoor koffie/thee, heerlijke lunch, mooie muziek, en heel veel plezier. ‘s Avonds een heerlijk diner, daarna (of daarvoor) kan je nog een eind lopen in de prachtige natuur rondom hun huis, even lekker lezen, in de tuin van de zon genieten, buiten in het huisje bij de haard kletsen…..

Zondag begint het feest weer overnieuw…..En dan is het weekend alweer voorbij. Maar wel met een mooi beeld, prachtige foto’s van Sybe en heel veel herinneringen.

steengoedweekend

Steengoedweekend, Spoorstraat 13, 5165 AA Waspik, Nederland.