BEATLES MUSEUM

Word jij ook nog steeds heel blij van ‘while my guitar gently weeps’, ‘here comes the sun’, ‘Hey Jude’, ‘Yesterday’, ‘the fool on the hill’ en ‘let it be’?

Stap dan eens binnen in het Beatles museum, vanaf het moment dat je één voet over de drempel zet, hoor je je favoriete nummers en weet je al niet meer waar je kijken moet.

Hoeveel kan iemand verzamelen…

Het Beatles museum is ontstaan vanuit de privé collectie van Azing Moltmaker.

Het was 6 juni 1981 in Krommenie het eerste Beatles museum wereldwijd dat geheel gewijd was aan The Beatles. Vanaf 1995 is het museum naar Alkmaar verhuisd en zijn er behalve de privé stukken, ook collecties van particulieren bijgekomen.

Ik wist niet van het bestaan van het Beatles museum, dus de hoeveelheid Beatles stukken overtrof mijn stoutste verwachting..

Ik dacht er zullen wel wat Beatles records zijn en wat boeken en posters… Hahahaaa nou laat ik hier een kleine opsomming geven:

Inderdaad heeeeeel veel vinyl (ook gouden platen), boeken, collectors items en posters. Maar ook de historie van de Beatles, kleding wat the Beatles gedragen hebben bij optredens, gitaren, een slaapkamer van een fan met de Beatles posters aan de muren,

SAMSUNG CSC

muziektijdschriften, fanclub bladen, foto’s, brieven van fans,…. ja echt teveel om op te noemen.

vergeet geen fototoestel (of zorg dat je telefoon is opgeladen ;-) want je kunt je zelf ook vereeuwigen op Abbey Road.
vergeet geen fototoestel (of zorg dat je telefoon is opgeladen 😉 ) want je kunt je zelf ook vereeuwigen op Abbey Road.

Heb je alles bekeken en de koffie op (die je kunt betalen met Beatles munten – al een collectors item op zich <3), dan op naar de Beatles Shop, want nu wil je niet meer zonder Beatles mok, boek, DVD, poster, kussen, tas, kaart, t shirt… naar huis.

BEATLES MUSEUM – Pettemerstraat 12 a – 1823 CW Alkmaar.