Centre del Carmen

Ook altijd op zoek naar een bijzonder fotografie museum?

In de wijk El Carmen in het oude stadsgedeelte van Valencia, vlakbij de Jardines del Turia (mocht je op de fiets komen..) en het plein ‘Plaza del Carmen’ vond ik het voormalige klooster Convento del Carmen. Bij binnenkomst moest ik me al proberen los te rukken van al die fotoboeken die daar te koop lagen..  Maar als dat dan gelukt is, loop je via de oude kloostergangen met binnentuin, naar het museum (rechts achterin).

De tentoonstelling over dierenrechten was erg indrukwekkend en zeer de moeite waard (en soms bijna zo liefelijk als deze foto’s.., totdat je beter keek). Maar er zijn wisselende collecties, dus bekijk de website voor je gaat, of laat je verrassen 😉

Centre del Carmen – Calle Museo 2 – 46003 Valencia.