MET DE CAMPER DOOR KRETA

‘so let the story begin’

Ja zo leuk als hierboven kan ik het niet maken 😉
Maar we hadden een camper gehuurd die enorm aan onze wensen voldeed.

Het moest een niet al te grote camper zijn, om ons door al die schattige plaatsjes te kunnen rijden.
Maar wel sterk genoeg om ons over de steile weggetjes boven op de berg te brengen (en dan ook nog onder de vijgen- en olijven bomen door te kunnen). En ik kan je zeggen dat het gelukt is.
Candia campers heeft onze droom verwezenlijkt. Hier nog wat extra informatie over Candia campers en wat handige tips om mee te nemen.

Het voordeel van het reizen door Kreta met een camper is:

Je hebt mooi weer
heb je een mooie plek gevonden, stoeltjes naar buiten, granaatappellikeur in het glas en genieten van het uitzicht.
-Je mag nog “wild parkeren”
Zeker vroeg in het jaar en in het najaar (als er bijna geen toeristen zijn) mag je op meer plekken parkeren dan in het hoogseizoen. Je kunt ook bij het restaurant blijven staan waar je die avond hebt gegeten op die berg.
-Je hoeft niet vroeg terug
Als ik het ergens naar mijn zin heb, wil ik niet meer weg en dan zit je daar ’s nachts ‘in the middle of nowhere’… en straatlantaarns daar word je gelukkig ook niet mee doodgegooid, maar het terug rijden naar ‘wherever I lay my hat’ was soms toch wel een dingetje.

Home is now behind you, the world is ahead!

Wij hebben een keer de oostkust gedaan en een keer de west kust. Zorg dat je niet te snel wilt. Er zijn zoveel mooie plaatsen en het is dan jammer wanneer je je dagen al hebt uitgestippeld. Geniet van de plek waar je bent en blijf gewoon wat langer.  Als er nog iets is waarvan je zou willen genieten, blijf!
Er zijn zoveel plekken die zo verrassend zijn als je er komt, dat je gewoon niet meer weg wilt (punt 4 😉 ) leve de camper.

“If you don’t know where you’re going any road will get you there”

Als je het leuk vind om een stukje mee te reizen…, ik zal hier iedere keer een andere plaats onder hangen. Je kunt op mijn Instagram zien wanneer dat moment weer is aangebroken (dan is er weer een foto van zo’n heerlijke plek 😉 ).