Contact

Op een regenachtige dag en vele nare krantenartikelen later, besloten wij dat het genoeg was. Al die angst en bangmakerij.. Het is tijd dat iedereen eens wat positiever in het leven gaat staan, genietend van al het moois dat het leven ons ook te bieden heeft.

En zo ontstond BREM, de plek om positieve dingen met elkaar te delen.
De gele BREM begon in 2011 met een actieve groep mensen die het genieten van schoonheid, kunst, cultuur en natuur combineerde met gezelligheid en plezier.
BREM heeft in de afgelopen jaren al de nodige activiteiten ondernomen: o.a. bezoeken van musea, concerten en voorstellingen, naar de film, samen (uit) eten, poëzie voordragen onder het genot van een nieuwjaars-(kaas) dip én een maandelijkse BREMborrel in een café.
In december van 2013 kwam daar een Bremblog bij. Het doel van dit BREMblog is het makkelijker kunnen uitwisselen van interessante links, ideeën voor gezamenlijke activiteiten en tips op het gebied van literatuur, muziek, film, kunst, cultuur, lekker eten én wat wij verder de moeite waard vinden om anderen op te attenderen.
In april 2015 kwam er nog een BREMreisblog bij, omdat er ook op dat gebied plekken waren die wij met elkaar wilden delen.
En dan nu de GELEBREMREIZEN website, de plek waar alles lekker handig bij elkaar staat. Maar ook de plek waarop wij iedereen laten meegenieten.
GELE: staat voor de zon, warmte en blijdschap.
BREM: voor Beat, Read, Eat en Meet.
REIZEN: voor alle mooie plekken die wij willen delen, in Nederland, het buitenland of dagdromend in ons hoofd.

Leuk om te weten is dat gele brem vroeger in huis werd opgehangen om het slechte te weren… en met de brembezem veegde men het kwaad het huis uit.

PS je zult ‘m vaker tegen komen, de BB & BB is onze Brem Borrel & Bitter Ballen (waarbij de borrel ook best aqua/ cappuccino mag zijn en de (vegetarische) bitterballen ook olijven/ dadels/ bietjestaart met creamcheesetopping. TOT BREMS 🙂

Info@gelebremreizen.nl